Zvijezde i tračevi

VIDNO SMRŠAO, SAŠA KOVAČEVIĆ NAKON BORBE ZA ZDRAVLJE! Pjevač se oglasio - Bio u bolnici, mjesec dana ga nismo vidjeli!

Autor Anja Konstantinović

Saša Kovačević oglasio se prvi put nakon što je imao zdravstvenih problema zbog kojih se povukao iz javnosti.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Saša Kovačević je u subotu 20. maja hitno primljen u Urgentni centar u Beogradu, nakon što mu je krvna slika bila loša i osjećao se malaksalo.. Zadržan je u bolnici tokom vikenda, a danas je pušten na kućno liječenje. Pevačevo zdravstveno stanje tada i dalje nije bilo sjajno i zahtevalo je konstantno praćenje.

"Saša je djelovao loše kad je došao. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i ljekari vijećaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak", rekao je izvor tada, a informaciju da je pevač loše potrvrdio je i njegov PR tim.

Nekoliko dana posle toga, Kovačević je pušten iz bolnice na kućno liječenje - "Saša više nije u bolnici. Otišao je kući uz preporuke ljekara. On je fin i kulturan momak, svi imaju samo riječi hvale, a sam je priznao da ne vodi dovoljno računa o sebi. Vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da će sam sebi biti na prvom mjestu", rekao je tada blizak prijatelj za "Kurir"

Nakon mjesec dana teške borbe, oglasio se i Saša, koji se zahvalio svim ljekarima i fanovima na brizi - "Dragi moji, nakon gotovo mjesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Prije svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi. Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako. Pripremam nove pjesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo", najavio je Saša na Instagramu.

Koliko vidimo na snimku, pjevač je dosta smršao, pretpostavljamo zbog ishrane i borbe sa zdravljem.