SLAVE I DANAS

DŽEJEVA ĆERKA POSLE VJENČANJA OBJAVILA JOŠ JEDNU LIJEPU VIJEST: Čestitke pristižu sa svih strana - "Hvala ti, ljubavi"

Autor Branka Bajić

Marija Ramadanovski i njen suprug danas imaju još jedan lijep povod za slavlje, a Džejeva ćerka se tim povodom oglasila na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/marija_ramadanovski

Ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, Marija, udala se prije dvije nedelje za supruga Stefana Davidovića, a danas su s javnošću podijelili još jednu lijepu vijest. Novopečeni bračni par slavi prvi godišnjicu ljubavi i tim povodom se pjevačica oglasila na društvenim mrežama.

"Hvala ti za najlepših godinu dana života. Srećna nam godišnjica, ljubavi. Volim te", napisala je Marija Ramadanovski na Instagramu uz fotografiju s vjenčanja, koje su proslavili u jednom beogradskom restoranu, a na svadbi su okupili veliki broj estradnih i javnih ličnosti.

Izvor: Instagram/marija_ramadanovski

Marija i njen izabranik su za prvi ples izabrali pjesmu "Sunce ljubavi", veliki hit njenog pokojnog oca, a otpjevao ju je Stevan Anđelković, inače njen dobar prijatelj. Priznala je da joj je tog dana tata neizmjerno nedostajao.

"Otkako je umro, ja se pitam šta bi mi rekao za moj svakodnevni život. Ali nadam se da bi bio zadovoljan mojim izborom i svadbom, i da nas gleda negde odozgo. Jeste to bio miks emocija, ali kako je sve bilo, kako se dešavalo, nisam mogla ni da razmišljam o tome. Sve je bilo ok, svi su popili, ali su se dobro proveli, nije bilo problema, pažljivo smo birali goste", iskreno je rekla Marija nakon svadbe u emisiji "Amidži šou".

Pogledajte i kako su mladenci izgledali na venčanju: