Zvijezde i tračevi

"MAMICU IM..." - PJEVALA O KOSOVU, PA OŠTRO OPSOVALA! Snimak s koncerta izazvao buru na mrežama.

Autor Anja Konstantinović

Snimak s koncerta Dare Bubamara napravio je haos na društvenim mrežama.

Izvor: TikTok/smehotronator/screenshot

Pjevačica Dara Bubamara napravi pravu pometnju gdje god da nastupi, a za njene koncerte uvijek se traži karta više. Nedavno je održala veliki koncert u Temerinu, a zbog samo dve reči koje je izgovorila dok je pjevala čuvenu numeru Goce Lazarević "Vidovdan" uzburkala je strasti na mrežama.

Zbog snimka s nastupa, koji kruži mrežama, tačnije izjave posle otpevanog refrena, Dara je dobila brojne pohvale. Novosađanka je sa publikom uglas pjevala stihove svima dobro poznate pjesme u kojoj se pominje Kosovo, a nakon refrena: "Ko da mi otme iz moje duše Kosovo", Dara se na mikrofon prodrala:

"Mamicu im..."

Upravo zbog ovog poteza i zbog trenutnog stanja na Kosovu i Metohiji, Dara je dobila brojne pohvalne komentare na mrežama - "Koji car od žene", "To, Daro, Srpkinjo, opraštam ti sve fotošopovane fotke", "Ovo je žena", "Naklon, ova žena bi mogla i u rat", komentari su ispod objave.

Pogledajte snimak koji se rapidnom brzinom širi mrežama!

Pjevačica je nedavno poručila da ne voli kada ljudi polemišu koliko je novca dala za neko putovanja ili komad odeće, ali i priznala: "Pretjeruju, ali i da je istina ja sam to sama zaradila, sama stvorila. Mogu ponosno da se slikam sa svim što imam".