PUNE BATERIJE

LUNA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK U KUPAĆEM: S Markom i ćerkom uživa na odmoru, svi komentarišu TETOVAŽU ispod grudi

Autor Branka Bajić

Luna Đogani i Marko Miljković su sa ćerkicom otputovali u Grčku i otvorili sezonu letovanja, a koliko uživaju govore njihove objave.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Luna Đogani i Marko Miljković uskoro će dobiti drugo dete, a njihova ćerka Mia postaće starija sestra. Par koji je ljubav započeo u rijalitiju, a kasnije krunisao brakom, trenutno uživa u Grčkoj na odmoru, odakle je buduća mama objavila sliku iz bazena.

Marko, Luna i njihova mezimica su pre nekoliko dana otputovali na Kipar, a Đoganijeva se skinula u kupaći kostim i pokazala trudnički stomak dok poziraju s osmesima na licu. 

Osim toga, veliku pažnju je privukla i Lunina tetovaža ispod grudi sa dva sova "M" i simbolom beskonačnosti, a pretpostavlja se da ju je posvetila suprugu Marku i ćerkici Miji. Uskoro će dobiti drugu ćerkicu, a otkrili su nedavno da će joj dati ime Lana

"Drugačije je. Sa Mijom sam putovala, spavala i odmarala, sad opet imam dete koje zahteva pažnju. Bebica je već porasla. Može da se vidi, mala je. Još uvek ne znamo na koga liči, ali za par nedelja biće i to. Pravi prirodni termin za porođaj je 12. oktobar, kad je moj otac rođen. Tata je bio toliko srećan", izjavila je nedavno Luna na njihovom Jutjub kanalu.