Zvijezde i tračevi

OTAC DJEVOJČICE KOJA JE TRPJELA MALTRETIRANJE VRŠNJAKA ZVAO SEKU ALEKSIĆ! Pjevačica se hitno oglasila - Sve vam javljam!

Autor Dragana Tomašević

Pjevačica Seka Aleksić oglasila se ponovo na Tviteru povodom slučaja djevojčice koju su maltretirali drugari iz odjeljenja

Izvor: TV Pink / screenshot

Društvene mreže u Srbiji juče je zapalila poruka objavljena na Tviteru u kojoj je otkriveno da je učenica osnovne škole u Vrbasu, trpjela maltretiranje školskih drugara. Oni su učenici koja je Romkinja poklonili bakarnu žicu "jer znaju da skuplja, pa da joj pomognu", nakon čega je otkriveno i da niko ne želi sa njom da ide na maturu.

Pjevačica Svetlana Seka Aleksić se oglasila i rekla "da će ona ići sa njom na maturu" i zamolila sve da joj pomognu da stupi u kontakt sa djevojčicom i njenom porodicom, nakon čega su reagovali i košarkaš Vladimir Štimac, odnosno glumci Ammar Mešić i Stevan Piale.

Izvor: Twitter/screenshot

Sada se Seka ponovo oglasila na Tviteru i otkrila da se čula sa ocem djevojčice, kao i da će u toku dana stupiti u kontakt i sa djevojčicom.

Seka je danas na svom Tviter nalogu napisala da se čula sa porodicom i da još treba da se čuje i sa djevojčicom, koja je oduševljena što će sa pjevačiom da dođe na matursko veče

"Danas ću se čuti i sa djevojčicom. O sramnom obrazloženju škole ne bih. Time treba da se bave institucije. Javiću vam sve oko mature",  napisala je Seka.