Zvijezde i tračevi

SRBIJA U SUZAMA I ŠOKU NAKON JOŠ JEDNOG MASOVNOG UBISTVA! Šerifovićeva zabrinuta i ljuta, pitanjem poslala JAKU poruku!

Autor Anja Konstantinović

Pevačica Marija Šerifović oglasila se na društvenim mrežama nakon jezivog pira kod Mladenovca.

Izvor: TV Pink

Mladić U.B. uhapšen je nakon skoro devetočasovne potrage u koju je bilo uključeno više od 600 policajaca. On se sumnjiči da je u selu Dubona i Malo Orašje vatrenim oružjem usmrtio 8, a ranio 14 osoba. Ovo je drugo po redu masovno ubistvo koje je potreslo Srbiju za samo 48 sati.

Nakon tragedije koja se desila na Vračaru, kada je u OŠ "Vladislav Ribnikar", dečak (13) usmrtio devet ljudi, samo dva dana kasnije je kod Mladenovca počinjeno masovno ubistvo. Ove dve jezive tragedije uzdrmale su javnost, kao i pripadnike estrade koji su se javno oglašavali na svojim društvenim mrežama.

Kako prenose domaći mediji, masovni ubica iz Mladenovca je nakon svađe u školskom dvorištu otišao kući po oružije kojim je otvorio paljbu na ljude koji su sedeli na klupama, a zatim nastavio krvavi pir i odvezao se nekoliko kilometara dalje gde je pucao u ljude koji su nameštali ogradu, kao i u ljude na pikniku koji su sedeli oko logorske vatre.

Mnoge ličnosti sa estrade se oglašavaju na društvenim mrežama, a jedna od najpoznatijih po britkom jeziku jeste Marija Šerifović - "Je l' može sad vanredno stanje?!", zabrinuto i ljuto je napisala Marija Šerifović kojoj su se pridružile i ostale kolege poput Ivane Pavković, Aleksandre Bursać, Jelena Gerbec i Sanje Maletić.

Izvor: Instagram/serifovic/screenshot