"KOSI TATA, KOSIM JA"

LUDNICA NA PROSLAVI KOD ĐOKOVIĆA! U restoranu grmjelo, a u vikendici još veselije - Prija podigla atmosferu! (VIDEO)

Autor Branka Bajić

Novak Đoković postao je stric, a njegov mlađi brat Đorđe Đoković prvi put tata, i to malog Aleksandra čije rođenje će se slaviti do jutra.

Izvor: Printscreen/Instagram

Porodica Đoković danas slavi što je postala bogatija za još jednog člana, a slavlje je upriličeno u restoranu "Novak" na Novom Beogradu. Đorđe Đoković dobio je nasljednika Aleksandra, a njegova supruga Saška Veselinov porodila se danas, 22. marta. 

Čim su saznali radosne vijesti, članovi porodice su se tradicionalno okupili na dobro poznatom mjestu, a tu su i Novak Đoković i Marko Đoković, kao i roditelji Dijana i Srđan Đoković.

Novak i Marko su imali posebno dizajnirane majice sa siluetom svog oca Srđana koji podiže tri prsta, uz natpis "Kosi tata, kosim ja", što je izvučeno iz čuvenog snimka nastalog u Australiji, kada je Srđan slavio Novakovu titulu na terasi hotela uz ovu pesmu Dobrivoja Topalovića.

"Slavimo, slavimo, već smo počeli", rekao je ponosni deda Srđan Đoković nakon što se snaja porodila. Dijani i Srđanu je ovo treće unuče, budući da od Novaka već imaju unuku Taru i unuka Stefana.

Pogledajte kako se slavi kod Đokovića:

Nakon slavlja u porodičnom restoranu, kompletna porodica Đoković je nastavila da slavi u svojoj luksuznoj vikendici kraj jezera u opštini Ruma, a za atmosferu je zadužena Aleksandra Prijović.