Zvijezde i tračevi

"POGINUO JE NEMANJA, MOJ KANDIDAT U ZVEZDAMA GRANDA": Karleuša slomljena zbog smrti pjevača Zbog jednog sam ga IZABRALA

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Jelena Karleuša oglasila se povodom smrt svog nekadašnjeg kandidata Nemanje Vukovića.

Izvor: Kurir/Printscreen/Instagram, Ana Paunković

Nekadašnji učesnik takmičenja Zvezde Granda Nemanja Vuković (22) tragično je nastradao kod Dobanovačke petlje kada je, kako se navodilo za medije, na njega naletio autobus.

Nemanja je sletio s puta kolima, a potom napustio vozilo. Izvori tvrde da je pjevač potom "kao pješak pokušao da pređe trake auto puta namjenjene za suprotni smjer, odnosno iz Šida ka Beogradu" i da je tom prilikom na njega naletio autobus. Ovim povodom oglasile su se brojne njegove kolege koje su u potpunom šoku zbog gubitka prijatelja, a sada je to učinila i njegova nekadašnja mentorka Jelena Karleuša.

Jelena je istakla da ju je smrt mladog pjevača duboko pogodila, a potom se obratila i njegovoj porodici.

"Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u Zvezdama Granda. Nestvarno talentovan, kulturan, lijep, mlad. Imao je na ovom snimku 18 godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osjetila veliki potencijal. Vjerovala sam u njega. Duboko saosjećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre, samo mijenja oblik i ide dalje", napisala je u objavi na Instagramu.