Zvijezde i tračevi

BRUTALNE PRIJETNJE NASRED KAFIĆA, TEODORA PLAKALA OD MUKE! Pjevačica doživjela OGROMNU NEPRIJATNOST

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Teodora Džehverović doživjela je ogromnu neprijatnost tokom snimanja intervjua koji se radio u sklopu skrivene kamere.

Izvor: YouTube/JoomBoos/printscreen

Teodora Džehverović jedna je od najvećih zvijezda trenutno, ali i najpopularnija pjevačica među omladinom sa kojom je i Novu godinu dočekala ispred Skupštine u Beogradu.

Koliko je popularna govore i brojne emisije u kojima se pojavljuje, a mnogi se utrkuju i da dođu do nje. Svoju priliku dobili su i momci iz Hrvatske koji vode "prenk" emisiju "Džumbus" u kojoj su podmetnuli skrivenu kameru upravo njoj. Sa Teodorom su dogovorili intervju u jednom kafiću u Beogradu, a potom je uslijedio pravi haos.

Nekoliko žestokih momaka prišlo je njihovom stolu i započelo svađu. Voditelji su se prepali, ali i pokušali da se odbrane dok im je druga strana utjerivala strah u kosti. Teodora, koja u tom trenutku nije znala da je sve namještaljka, zanijemila je i pretrnula od straha. Nije uspjela jednu riječ da progovori, ali je potom zahtijevala da promijene lokal i intervju završe negdje drugdje.

"Ako treba idemo i kod mene kući. Ne znam na šta su ovi ljudi spremni", govorila je uplašena pjevačica.

Na samom kraju saopštili su joj da je sve namješteno i da je bila dio skrivene kamere, a Teodora je tad pobijesnila i briznula u plač. Neko vrijeme nije mogla da se smiri, a cijela ekipa pokušavala je da je utješi i uputi joj iskreno izvinjenje. Pogledajte kadrove iz emisije: