Zvijezde i tračevi

SVAĐA U JUTARNJEM ZBOG GOLIŠAVOG PJEVAČA: STAVIO KIĆANKE NA BRADAVICE I MJEŠAO U TANGAMA!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

PJevač Sem Smit, koji je nedavno izjavio da "nije binaran", tačnije ni muško ni žensko, objavio spot koji je bio tema britanskog jutarnjeg programa.

Izvor: YouTube/Sam Smith

Pjevač Sem Smit, koji je otpjevao naslovnu numeru pretposlednjeg filma o Džejmsu Bondu, prije izvjesnog vremena je rekao da "nije binaran", odnosno da nije ni muško ni žensko, i da koristi zamjenice "mi, oni", umjesto "ona, on".

Sada je snimio i spot koji je eksplicitan i u kojem se, pored plesača i pjevača koji se uvijaju u izazovnim pozama, vidi i pjevač u ženskom donjem vešu. Obukao je srebrne gaćice, haltere, stavio je korset i kićanke na bradavice i izazvao lavinu komentara.

Komentari su podjeljeni - jedni ga nazivaju hrabrim, drugi govore "da je sramota šta radi", a tema je pokrenuta i u britanskom Jutarnjem programu gdje su gošće govorile "da je se**ualizacija u spotovima veliki problem"

Odnosno "da niko ništa nije rekao Madoni kada se ovako skidala, zašto bi rekli bilo šta Semu Smitu".

Pogledajte dIo spota i sami recite:

Tviteraši koji su rekli da "razumiju želju pjevača da šokira kako bi se pričalo o njemu" kažu da je mnogo veći problem to što na Jutjubu nije označeno da je u pitanju "osjetljiv sadržaj"  jer je "ovako i petogodišnjaci mogu da ga pogledaju".

Tagovi