Zvijezde i tračevi

OTKRIVENO ZAŠTO JE PIKEOVA MAJKA ZGRABILA ŠAKIRU ZA GLAVU! Snimak RAZBJESNIO korisnike mreža, URNISALI bivšu svekrvu!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Snimak na kom bivša Šakirina svekrva hvata pjevačicu za lice razbjesnio je mnoge korisnike društvenih mreža, a sada je otkriven potencijalni razlog ovakvog njenog ponašanja.

Izvor: Twitter/Asandé/screenshot

Rastanak pjevačice Šakire i fudbalera Đerara Pikea uzdrmao je svjetsku javnost prošle godine. Nakon priča o preljubi, par je posle više od deset godina ljubavi saopštio da se rastaje, a kada je Šakira objavila numeru u kojoj je pecnula bivšeg uslijedio je pravi skandal. Pike koji je javnosti predstavio novu izabranicu, ubrzo je uzvratio pjevačici, a onda je ona krenula u "obračun" s njegovom majkom Montserat Bernabeu.

Kada je na svoju terasu stavila lutku vještice koja pokazuje na vilu njene bivše svekrve i pustila svoju novu numeru, korisnici društvenih mreža su "osuli paljbu" po pjevačici, ali su ubrzo mnogi promijenili mišljenje kada je osvanuo snimak na kom bivša svekrva ljutito hvata Šakiru za lice, dok njen sin Pike samo posmatra i ne reaguje. Pjevačica je naglo sklonila svekrvinu ruku, a bivša svekrva Montserat joj je kroz zube poručila: "Moraš da začepiš usta". 

Korisnici društvenih mrežama otkrili su potencijalni razlog takvog ponašanja Pikeove majke. Na crvenom tepihu Đeraru se nije svidjelo Šakirino modno izdanje i zbog toga je bio bijesan - "Evo snimka Šakire bez jakne na događaju. Na istom događaju zagrlila ga je, a on je sklonio njene ruke sa sebe. Bio je bijesan zbog haljine", napisao je korisnik. Snimak je razbjesnio mnoge ljude na društvenim mrežama, a komentari se samo nižu.

"Bijesnim, ali bijesnim. Zamislite da se neko usudi da vas uhvati ovako za glavu pred svima", "Ali Pike, koji ne reaguje, sramoto muška", "Šta je ovo, ljudi? Odakle ovoj ženi pravo da ovako tretira Šakiru? Briga nju i što ljudi gledaju", "Nedjeljama glumi sveticu, a sad je pokazala pravo lice. Sram te bilo, Montserat", "Ko zna koliko dugo je ovo Šakira trpjela", "Postojao bi samo jedan, jedini put da me neko ovako uhvati za lice", "Cio ovaj odnos djeluje toksično", "Sad mi je jasno zašto je držala lutku vještice na balkonu", neki su od komentara.

Inače, snimak incidenta koji je tek sad završio na mrežama je od ranije, ali nije poznat tačan datum. Korisnici društvenih mreža su ljuti zbog videa, a smatraju da je Šakira još ranije trebala da ostavi fudbalera. Nijedno od njih dvoje se još nije oglasilo zbog ovog snimka, a mrežama kruži i snimak na kom se vidi mješalica za beton za koju tvrde da je dovela Šakira kako bi sagradila zid između svoje i vile bivše svekrve.

Pogledajte Pikeovu novu djevojku Klaru Če Marti:

Izvor: Instagram/3gerardpique

A ovaku su Pike i Šakira izgledali zajedno!