Zvijezde i tračevi

PEH NAD PEHOVIMA - RASKRINKANA MILICA PAVLOVIĆ! Prijatelj ispričao šta je uradila na nastupu - "Šokirala je sve!"

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Milica Pavlović priznala je da joj se nedavno dogodio peh kada je zaboravila da ponese garderobu koju je pripremila za nastup.

Izvor: Profimedia

Jedna od najangažovanijih srpskih pjevačica Milica Pavlović radi i nastupa punom parom, a u toku su pripreme i za njen veliki koncert koji će održati u Nišu.

Pjevačica je vrlo posvećena svojoj publici i onome što im prezentuje, a prilikom gostovanja u emisiji na radiju "S3" otkriven je i peh koji je doživjela. Miličini prijatelji i saradnici govorili su o njenim trenucima iza kamere, te je jedan od njih otkrio i da je prilikom novogodišnjeg nastupa u Nišu nastupila u neplaniranoj garderobi.

Kako je objasnio Pavlovićeva je zaboravila scenski kostim, a ona je događaj potvrdila. "Milica je šokirala sve ljude koji je poznaju kada je zaboravila garderobu za novogišnji nastup u Nišu", rekao je prijatelj.

"Jeste", započela je Milica kroz smijeh. "Ne znam kako smo propustili to... Onda sam ja ukapirala da nemam garderobu i izašla sam u farmerkama u kojima sam putovala i u bundici", objasnila je ona.

Pogledajte kako je Milica izgledala u najluđoj noći u Beogradu: