ŠIROKO!

ZA 30 SEKUNDI UZME 2.000 EVRA! Dečko joj milioner, ne nosi fejk, a novčanice pljušte kao iz BANKOMATA! Pogledajte snimak

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Nadica Ademov zgrće lovu na nastupima, najviše na privatnim slavljima, a snimak s društvenih mreža izazvao je burne reakcije.

Izvor: TikTok/nino_djor

Pevačica Nadica Ademov je za samo nekoliko minuta na jednom slavlju dobila 2.000 evra bakšiša, a snimak se pojavio na društvenim mrežama. Nekadašnju učesnicu Zvezda Granda s razlogom nazivaju "kraljicom bakšiša", a za pesmu koju je pevala dobijala je novčanice po 50 evra.

Nadica drži mikrofon, skuplja novčanice koje joj pružaju ize sekunde u sekund i izraz lica ne menja, pa odaje utisak kao da je potpuno ravnodušna i da je ovako nešto i očekivala. Komentari zbog snimka su se usijali, a samo neki od njih su: "To je za mene lično iživljavanje. Ja moram pola meseca da radim za te pare", "Meni bi bilo sramota toliko da uzimam", "Ja se ubih od posla, pošteno da zaradim, a ovaj kao da ih je našao na ulici", "Jedna njena pesma kao jedna moja plata, pa ti završavaj fakultet", "Izbacuje brže nego bankomat"...

Nadica Ademov je nedavno izjavila da ne voli da priča o novcu i nije želela da otkrije da li je njen dečko milioner, kao što pišu mediji, a uskoro planira i da se uda za njega. Krajem prošle godine je proslavila rođendan gala žurkom u jednom beogradskom restoranu i izabranika predstavila javnosti.