Zvijezde i tračevi

DIKAPRIO SAKRIO LICE, IVANA PONOSNO POZIRALA! Slavni glumac iscimao Hrvaticu - provodili se do jutra, isplivale FOTKE!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Ivana Knol pojavila se na žurci koju je organizovao slavni glumac Leonardo Dikaprio.

Izvor: Instagram/screenshot/knolldoll

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol bila je jedna od glavnih atrakcija na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a o njenim vrućim kombinacijama, sa motivima zastave svoje zemlje, i dalje se priča.

Atraktivna crnka je potom odletjela za Ameriku gdje već neko vrijeme uživa. Nedavno je podijelila kadrove sa Džejmijem Foksom na čijoj se žurci pojavila, a sada je završila i kod slavnog glumca Leonarda Dikaprija! Oskarovac je organizovao veliku privatnu žurku u Majamiju, a pridružile su mu se brojne poznate face.

Pozivnice su dobile i brojne poznate cice i modeli, a među njima se našla i Ivana Knol. Dikaprio je zabavu organizovao u jednom restoranu na Floridi, a fotografi su glumca, ali i Ivanu uhvatili kada su dolazili. Glumac je maskom sakrio lice, a zgodna Hrvatica je fotografima spremno pozirala. Ivana je za tu prigodu obukla uski crni kombinezon sa prilično dubokim dekolteom.

Knol se pratiocima na društvenim mrežama pohvalila u čijem društvu provodi vrijeme. Nakon kadrova sa Foksom, uslijedila je fotka i sa reperom Drejkom. On je s velikim osmijehom uhvatio Knol oko struka, a uskladili su se i u modnim kombinacijama.

Pogledajte fotke sa žurke:

Pogledajte i kako je grmjela na Svjetskom prvenstvu: