Zvijezde i tračevi

NISAM VEROVALA U DEDA MRAZA JER SAM POČELA DA ZARAĐUJEM U 14. GODINI: Seka Aleksić otkrila kako je nekada slavila Novu!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Seka Aleksić je nekada živela mnogo skromije, pa je i Novu godinu dočekivala u drugačijim okolnostima, a danas živi svoj san.

Izvor: Lepa i Srecna

Pevačica Seka Aleksić, koja se odlično pokazala i u ulozi voditeljke kulinarskog šou programa "Majke i snajke" na Kurir televiziji, Novu godinu će dočekati radno i to je jedini praznik na koji uvek radi, dok Božić i Uskrs provodi s porodicom.

2022. donela je joj je mnogo lepih stvari, između ostalog i saradnju sa Stanislavom Zekićem koja je, kako kaže, iz korena promenila njene poslovne poglede na svet, a publici priprema mnogo lepih iznenađenja koja ne želi da otkriva. Supruga Veljka i sinove Jakova i Jovana uvek obraduje poklonima, pa tako i sada, a svi su najsrećniji kada su zajedno kod kuće i igraju se. Ponosna je mama i kaže da njeni sinovi nisu zahtevni i da ne reaguju na materijalne stvari.

Iako sada živi život iz snova i ostvarena je na svim poljima, a osim toga je i smršala pa izgleda bolje nego ikad, Seka Aleksić se prisetila detinjstva i otkrila kako je nekada slavila Novu godinu.

"Praznike pamtim po selu Lipolist, gde sam živela kao dete. Sećam se da su nam uvek dolazile moje tetke iz Beograda i Austrije i donosile lepe paketiće kojima sam se mnogo radovala. Pamtim da smo uživali tako što sedimo za trpezom i provodimo vreme zajedno u šali, smehu i uz pesme. Moja mama je sjajna kuvarica, ali nažalost, zbog cele situacije u kojoj smo živeli, mogli smo da priuštimo malo bogatiju trpezu samo za praznike. Za razliku od mojih vršnjaka koji su živeli van Bosne, ja nisam imala priliku da verujem u Deda Mraza, jer sam sticajem okolnosti svoj novac počela da zarađujem od 14. godine. Tek kad sam upoznala Veljka u meni se rodila vera, koja me i danas gura da idem napred", izjavila je Seka u intervjuu za Kurir, koja se nedavno pomirila s Draganom Mirković i Jelenom Karleušom.

"Smatram da nije bitno da li je ovo bila godina praštanja ili ne. Važno je da je čovek svestan samog čina praštanja i divna je stvar kad se izglade odnosi koji duže vreme nisu bili onakvi kakvi su", poručila je pevačica. Pogledajte kakvu je prazničnu bajku napravila u svom domu:

Tagovi