Zvijezde i tračevi

DARO, GDJE JE LINIJA SA SLIKA?! Haos na mrežama zbog pjevačicinog snimka, vrckala u providnom kombinezonu, OVAKO IZGLEDA

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Dara Bubamara još jednom na meti kritika zbog pretjeranog obrađivanja fotki, ovako izgleda bez Fotošopa.

Izvor: Kurir TV screenshot

Dara Bubamara neko je ko obožava da se slika i snima za društvene mreže, a svoje pratioce gotovo svakodnevno čašćava vrućim fotkama. Cijelog ljeta "grmjela" je u bikiniju na raznim luksuznim lokacijama, te je nakon ljetnje sezone nastupa i kraćeg odmora, nastavila druženje sa svojom publikom širom regiona.

Prethodne večeri nastupala je u Banjaluci i za tu priliku odabrala poseban kostim. Providan kombinezon u leopard dezenu pratio je liniju njenog tijela, a zbog snimka koji je objavila nastao je pravi haos na mrežema! Pjevačica je u nekoliko navrata bila na meti kritika zbog obrađivanja slika, a nedavno se u snimku sa plaže "ispalila" i pokazala kako zaista izgleda.

Sada je to ponovo učinila. Dara se snimala u ogledalu, namještala se i okretala, dok su mnogi primjetili da uzanog struka i ravnog stomaka sa slika nema! Mnogi su se složili da pjevačica svejedno izgleda fenomenalno, te da im nije jasno zbog čega toliko sređuje fotke. Bilo kako bilo, pogledajte Daru u zavodljivom izdanju:

 I fotke u bikiniju:

Tagovi