Zvijezde i tračevi

"JADNIJE OD OVOGA NE MOŽE": Baka Prase se oglasio nakon gašenja Jutjub kanala - Udarili mi tri strajka na OVE KLIPOVE!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, oglasio se povodom ukidanja Jutjub kanala

Izvor: YouTube/screenshot/Baka Prase

Nakon što mu je ugašen Jutjub kanal na kojem je imao više od 2 miliona pretplatnika, jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase se oglasio na Instagramu. On je u dva storija potvrdio da mu je kanal na popularnoj platformi ugašen, najprije se oprostio od Jutjuba, a potom i dao objašnjenje zašto se to dogodilo.

"Zbogom Baka Prase YouTube kanal", napisao je Bogdan Ilić u prvom storiju, da bi u drugom objasnio pratiocima šta se desilo i zbog kojih klipova je ugašen kanal sa 2 miliona pretplatnika: "Ugašen mi je kanal. Udarena su mi tri strajka. Dobio sam strajkove na klipovima gdje sam gostovao na Pinku prije 4, 5 godina. Ne može jadniji potez od toga".

Jutjuber je prošle nedjelje bio na saslušanju u SBPOK-u zbog navodnih optužbi koje je protiv njega podnio vlasnik Pinka Željko Mitrović, a istražni organi navodno vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, Bogdan se sumnjiči i za utaju poreza.

Verbalni sukob između vlasnika Pinka Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase traje skoro mjesec dana. Nakon što je Baka Prase dao izjavu u SBPOK-u zbog optužbi Željka Mitrovića izrečenih u dokumentarcu o jutjuberu, njih dvojica su se putem Instagrama dogovorili da idu na poligraf.

 Pogledajte i Bakine objave jutros na Instagramu: