Zvijezde i tračevi

BAKA PRASE U STANICI, DAJE IZJAVU POVODOM OPTUŽBI ŽELJKA MITROVIĆA: Jutjuber se oglasio na Instagramu - objavio i selfi!

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Jutjuber Bogdan Ilić, koji već neko vrijeme putem društvenih mreža ratuje sa vlasnikom Pink televizije, oglasio se danas iz jedne državne institucije.

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović, YouTube/screenshot/Baka Prase

Od kako je u lajvu sa bivšom djevojkom Anjom Bla isprozivao Željka Mitrovića, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne prestaje da se na društvenim mrežama bavi sukobom koji je uslijedio. Mitrović je na svojoj televiziji emitovao dokumentarac o jutjuberu, nakon čega je sukob postao još žešći.

Sada je Baka Prase objavio selfi “iz jedne državne institucije”, gdje je došao da da izjavu povodom optužbi Željka Mitrovića izrečenih u pomenutom dokumentarcu. Jutjuber iz minuta u minut obaviještava svoje pratioce šta se dešava, tačnije ostavio je svoj nalog prijatelju koji je pošao sa njim, a koji je napisao:

"Baka je trenutno u jednoj državnoj instituciji i daje izjavu na prijavu masnokosog. Dok Baka daje izjavu dao mi je svoj profil da vas obaviještavam šta se dešava i da ga sačekam dok ne izađe, ali nema ga već sat vremena".