Zvijezde i tračevi

DEJAN PIŠE AUTOBIOGRAFIJU VELIKA ISPOVEST Dragojevića, otkrio do sada NEPOZNATE detalje o svom životu, spomenuo i Cara!

Autor Anja Radunović Izvor Kurir

Po uzoru na pobjednicu prve sezone Zadruge Kiju Kockar, i ovogodišnji pobjednik istoimenog rijalitija Dejan Dragojević odlučio je da napiše knjigu o svom životu i u njoj otkrije ono što dosad nije.

Da li smo mi sve saznali o tebi i Dalili ili postoji nešto što ste uspeli da sakrijete?

- Uvijek postoji još nešto. Nikad se prava istina nije saznala, ni na sudu, ali ni u rijalitiju, a pogotovo ne u medijskom svijetu. Vas dvoje ste vaš život predstavili idealnim na društvenim mrežama, a zapravo to ništa nije bilo tako.

- Kada se pogleda malo bolje, ništa od toga kako je predstavljeno nije istina. Ja sam bio zaslijepljen kada je moja bivša supruga u pitanju i sve više i više sam srljao u tom svom sljepilu.

Preživio si pravi pakao u rijalitiju, kako sada gledaš na to?

- Ja sam zahvalan formatu u kojem sam učestvovao, veliki šef i šefica su mi izašli u susret. Gledali ste moje lomove, udaranje, lupanje, ali mi je bila obezbijeđena medicinska pomoć, psihijatar mi je dolazio svaki drugi dan, bio sam ispoštovan u svakom trenutku.

Kako su izgledali tvoji razgovori sa psihijatrom?

- U početku sam lagao svog psihijatra, kasnije sam mu to i priznao. Mislim da niko nije iskren sa njima, jer da jeste, svi bi bili na nekoj terapiji. Nisam uspjeo da se oslobodim, sumnjao sam u sve, ali kada sam se otvorio i kada sam napokon priznao sve, on mi je rekao da moram da pronađem sebe i tek tada sam vidio koliko sam u kanalu. Trebalo mi je vremena da se vratim bar malo u normalu, ali u tome mi je najviše pomogla Aleksandra.

Izvor: kurir/dejanaleksandra/premija

Da li si se odmah zaljubio u Aleksandru ili si u njoj samo tražio spas?

- Ja sam se u nju zaljubio čim je krenulo to naše muvanje, da sam tražio spas, bilo je dosta drugih djevojaka s kojima sam mogao da ga nađem.

Kako ti i Aleksandra sada funkcionišete?

- Problemčići u svakoj vezi postoje, malo nam ta daljina smeta, ali kad se vidimo sve izgladimo.

Da li si planirao da otpočnete život zajedno?

- Meni to nije problem, ja bih nju preselio u Veternik, ali to nije zdravo. Tek smo počeli vezu, ona treba da sredi svoj život, da ima neku zdravu rutinu, a isto važi i za mene.

Izvor: kurir/dalilad/printscreen/zoranajevtic/pinktv

Da li ti nedostaje Huso?

- Ne! Ne nedostaje mi niko!

Kakvu emociju sada imaš prema Dalili?

- Ravnodušan sam skroz.

Filip Car je rekao da te gotivi, a ti njega?

- Ljubi ga brat, dobar je on čovjek.

Imaš ozbiljnu armiju fanova, je l’ imaš neke finansijske koristi od njih?

- Dobio sam ljetovanje, dron, sat, kameru. Ja sam njima rekao da meni to stvarno ne treba, ali one se vrijeđaju ako ja to ne prihvatim. Često u mamin lokal pošalju poklone i šta ja u tom momentu da radim, da bacim, ne pada mi na pamet. Htjeli su kola da mi kupe, ali ja to stvarno ne mogu da prihvatim, to su već ozbiljne stvari.