Zvijezde i tračevi

OVO JE RAZLOG INCIDENTA, OTKRIVENA I ŽRTVA? Novi detalji haosa koji je napravila Marija šerifović - "Izgubila kontrolu"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Marija Šerifović napravila je pravi haos nasred ulice, a sada su otkriveni novi detalji incidenta.

Izvor: Twitter/@joputkaso

Društvenim mrežama se od prethodne večeri munjevitom brzinom širi snimak na kojem se vidi kako se Marija Šerifović dere na ulici u Beogradu, ispred automobila koji je zaustavljen nasred puta. Jasno se čuje kako Marija psuje, a potom se približava kolima i udara pesnicom o staklo.

Nakon što su komšije iz naselja u kojem se incident odigrao progovorile o svemu što su čuli i vidjeli, za medije se oglasio dobro upućen izvor koji je naveo da su razlog sukoba navodno ljubomora i prevara koju je Marijina partnerka priznala, piše Kurir.

"Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerka priznala prevaru. Tada je Šerifovićeva poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela da histeriše", priča izvor za pomenuti medij.

Prema njegovim riječima, pre incidenta Marija, njena partnerka i drugarice su bile u provodu.

"Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u kolima je doveo do ozbiljnog problema između njih dvije. Pevačica je doživela napad, zakočila, izletela iz kola, a sve ostalo se vidi na snimku", dodaje.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, iako se mrežama šire razne teorije zavjere o čemu je zapravo riječ, Marija je opisala ovu situaciju.

"Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila", rekla je pevačica.