Zvijezde i tračevi

POTRESAN SNIMAK MILJANE KULIĆ IZ KLINIČKOG CENTRA! Voze je na bolničkom krevetu - Marija i Bebica se ne odvajaju od nje

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Miljane Kulić iz bolnice.

Izvor: Instagram/marijakulic_mtaz

Bivšoj učesnici Zadruge zdravstveno stanje se naglo pogoršalo te iz Niša hitno prebačena u Klinički centar u Beogradu gde je smeštena u šok sobu.

Miljana Kulić u Beograd je došla u pratnji majke Marije i dečka Nenada Macanovića Bebice, a sada je društvenoj mreži TikTok osvanu potresni snimak na kom se vidi trenutak kad Miljanu odvoze u šok sobu.

Miljana se nalazi na bolničkom krevetu dok su Marija i Bebica pored nje i pozdravljaju se.

Marija se nakon napuštanja bolnice u Beogradu u suzama oglasila za medije i progovorila o stanju svoje ćerke. Miljana je hitno hospitalizovana zbog komplikacija nastalih posle operacije smanjena želuca u Turskoj. Njoj je izvađena slezina i borila se za život.

Nakon što joj se stanje poboljšalo, nažalost danas je ponovo bila loše te je iz Niša hitno prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Doktor koji ju je operisao u Istanbulu oglasio se lekarskim izveštajem i izjavom u kojoj tvrdi da tokom operacije nije došlo do komplikacija ni krvarenja i da nije kriv za njeno stanje jer je odmah posle operacije pušila i pila kafu, što nije smela narednih 15 dana.