Zvijezde i tračevi

UMESTO DA JOJ LEČE MOZAK U BOLNICI, ONI JE ŠALJU DA SMRŠA! Šokantna izjava pevačice o Miljani Kulić - BUDALE TEŠKO UMIRU

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Iako nije u dobrim odnosima s Miljanom Kulić, poželela joj je brz oporavak, ali i rekla šta misli bez dlake na jeziku.

Izvor: YouTube/RTV Pink Official

Rijaliti učesnica Miljana Kulić oporavlja se od drame kroz koju je prošla nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj, kako bi smršala, a priča se i da će već u septembru biti deo Zadruge 6 i da za to ima specijalne zahteve!

Ovim povodom se oglasila i Saška Karan, takođe rijaliti igrač, za koju se zna da nije u dobrim odnosima s Miljanom, ali joj je poželela brz oporavak, a potom u svom stilu oplela po zadrugarima. 

"Za Miljanu čujem šta joj se dogodilo... Znala sam da će preživeti, jer budale teško umiru. Naravno, drago mi je što je živa i zdrava i naravno, jadna nije kriva što doživljava sve to. Krivi su roditelji i porodica. Umesto da je hospitalizuju u neku mentalnu ustanovu i leče mozak, oni je šalju u Tursku da operiše želudac i smrša, a sve sa ciljem da im zaradi što više para. Oni se prema njoj tako bolesnoj ponašaju kao oni mafijaši što teraju decu da prose preko dana, a uveče im uzme sve pare", izjavila je Saška.

Izvor: YouTube/Parovi TV Happy

"Takođe su grozni i oni kao veliki rijaliti igrači koji su šatro zabrinuti za Miljanino zdravlje i zovu svakih deset minuta i raspituju se, a vrlo dobro znam da ne mogu očima da je vide. Ali svesni su da će novinari da ih zovu i da će se ogrebati za još jedan intervju. A, ustvari, realno ih boli d*pe za njih. Poruka za Miljanu, bez obzira na naše loše odnose, želim svakom na ovom svetu da je živ i zdrav, pa i Miljani", poručila je pevačica.