Zvijezde i tračevi

KUPIO CEO SPRAT U BEOGRADU NA VODI, A SNAJU KITE EVRIMA! Doživela je strašnu TRAGEDIJU: "Moje dete, više nije s nama"

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Nedavno je osvanula vest da je jedan Srbin kupio ceo sprat u Beogradu na vodi u Kuli Beograd.

Izvor: Instagram/screenshot/janavip2011

Kako je kasnije otkriveno u pitanju je svekar pevačice Jane Todorović, Sveta koji je za ceo sprat u luksuznom naselju u Beogradu izdvojio 15.000.000 evra. Janin svekar u Beogradu i Minhenu poseduje celu imperiju, a pevačici je čak kupio i ceo zamak u Nemačkoj gde je i snimila spot za svoju pesmu "Ja sam tvoja".

Jana retko govori o luksuzu u kom uživa, a za rođendan je od svekra dobila skupocenu torbu koja vredi od 7.000 do 70.000 evra i za nju postoji lista čekanja.

Pored bogatsva koji ima porodica njenog supruga Ivana, Jana je i sama jako uspešna u svom poslu te je tako nazivaju "kraljicom bakšiša", a gde god da se lati mikrofona evri "pljušte" sa svih strana. Ona je jednom prilikom otkrila i tajnu svog uspeha te poručila da na nastupima nikada ne peva balade.

Iako bi mogla sebi da piušti brojne posete plastičnom hirurgu, Jana neguje prirodan izgled, a za njene prirodne grudi kažu da su najveće na estradi. U nekoliko navrata je pričala i o svojoj želji da ih smanji, ali joj on ne da.

"Imam problem sa mojim prirodnim grudima. Ivan (muž) mi ne da da ih smanjim, mene boli kičma od njih. Smanjila bih ih na mrvice. Kad bih smanjila grudi izgledala bih mršavije", rekla je.

Kako su mediji ranije pisali Jani je svekar kupio i luksuzni stan u Beogradu na vodi i to od 150 kvadrata i plaćen je neverovatnih 1.368.600 evra.

Jana je nedavno prvi put progovorila i o velikoj porodičnoj tragediji koja je doživela prošle godine i od koje se teško oporavlja. Jana je izgubila sestrića za kog je bila jako vezana.

"Danas je prestalo da kuca srce mog jedinog sestrića. Moj Bane, moje dete, moje sve, nažalost više nije sa nama. Voli te tetka zauvek", napisala je Jana tada uz njegovu fotografiju, a nedavno je prvi put javno progovorila o tragediji i poručila da "bol nikada neće prestati".

Ovo je Janin suprug Ivan: