IZNENADILE!

POMIRILE SE DIDI DŽEJ I JOVANA JEREMIĆ! Posle skandalozne svađe uhvaćene zajedno u Crnoj Gori - s njima i pevačicin muž!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Dijana Janković i Jovana Jeremić su provele dan na njenoj jahti, a s njima je bila i voditeljkina ćerka.

Izvor: Kurir TV printscreen

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, i voditeljka Jovana Jeremić zakopale su ratne sekire! Njih dve su ponovo u dobrim odnosima, a zajedno su se družile na Crnogorskom primorju.

Do sukba je došlo nakon jednog pevačicinog gostovanja u Jovaninoj emisiji, kada joj se nije svideo tretman koji je dobila od voditeljke, a mediji su prenosili da je Jeremićevoj i pretio Dijanin suprug Daniel Rokvić. 

Da je sve to ostalo u prošlosti govori to da je Didi u Crnoj Gori sa svojim suprugom ugostila Jovanu i njenu ćerku Leu na svojoj jahti, a dan su provele zajedno na pevačicin poziv, što je zabeležila ekipa portala Pink.rs.

Ako su i imale neke raščišćene stvari, izgleda da su ih rešile na letovanju i ostavile za sobom, pa su sada ponovo prijateljice.

Pogledajte i snimak sa Didi Džej koja se uključila u program Kurir televizije i rekla da sve na njoj košta više od 10.000 evra: