Zvijezde i tračevi

RAŠA ME MALTRETIRA! Goca Tržan otkrila sve o braku s 14 godina mlađim bubnjarom - "Nekada mi je JEZIVO s njim"

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Goca Tržan već nekoliko godina uživa u braku sa bubnjarom Rašom Novakovićem, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa.

Izvor: K1 printscreen

Pevačica Goca Tržan koja iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, već nekoliko godina pokušava da se drugi put ostvari u ulozi majke sa suprugom Rašom.

Kako je ranije otkrila ona ni nakon nekoliko pokušaja vantelesne oplodnje ne odustaje i planira da bude uporna sve dok joj zdravlje to bude dozvoljavalo. Goca i Raša prošle godine venčali su se u crkvi, a pevačica je sada otkrila detalje njihovog braka.

"Svi misle da je meni u braku super, a mene Raša maltretira! Ponaša se kao deda od 70 godina, dečko je hipohondar", rekla je Goca i dodala da 14 godina mlađi izabranik ponekad ume da bude "težak".

"Stalno mu nešto fali, ujede ga komarac, on kuka kao neko dete. Sam sebi prepisuje lekove u apoteci, to je nepodnošljivo. Traži mi da mu spremam ovo i ono, ma strašno koliko ume da bude naporan i težak. Te boli ga ovde, te probada onde... Verujte mi, nekad mi je jezivo sa njim", ispričala je ona na "Scandal", a nedavno je otkrila i šta Raši nikada ne bi oprostila.

Pogledajte kako je izgledalo njihovo crkveno venčanje kom su prisustvovali kumovi i najuži članovi porodice:

Bivši muž Goce Tržan i rijaliti učesnik Ivan Marinković nedavno se oglasio na društvenim mrežama i podelio rešenje iz suda kojim se obaveštava da ide u zatvor na 10 dana, a pevačica je ispričala kako ga je policija jednom s lisicama odvela u duševnu bolnicu.

Tagovi