Zvijezde i tračevi

SAHRANJEN VIDOJE RISTOVIĆ! Udovica Nikolina nije ispuštala ruku svekra, Miša se držao za SPOMENIK! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Suprug voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini i sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Vidoje je premino u salonu za masažu, a njegov otac Miša Grof je ranije saopštio rezultate obdukcije. Voditeljka Nikolina Pišek je iz Zagreba stigla u Beograd dan nakon tragične vijesti.

Srpski istoričar umjetnost Vidoje sahranjen je danas, a na Novom groblju u Beogradu okupili su se članovi njegove porodice, brojni prijatelji i kolege kako bi ga ispratili na vječni počinak.

Među prvima je stigla Nikolina s njihovom ćerkom, kao i Vidojev otac, a opelo će početi u 14:30. Od poznatih na sahranu došli su Aleksandar Mandić i Goran Jovanović, Nikolinin prijatelj, kao i frizer Miroslav Luković.

U kapeli se nalazi kovčeg, njegova slika, bijele kale i ljiljani. Na jednom od vijenaca nalazi se dirljiva poruka njegove porodice: "Našem voljenom sinu i suprugu, njegovi najmiliji".

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Ristović je živio i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Nikolina i Vidoje vjenčali su se septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili djevojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

Vidoje je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umjetnosti. Sa Nikolinom je deset godina bio u vezi, a sa bivšom suprugom Lanom ima ćerku Mateu.