Zvijezde i tračevi

TO JE BILA TRAGEDIJA, JOŠ UČIM DA SE NOSIM S TIM BOLOM: Milica Pavlović zaplakala pred kamerama - o ovome JEDVA priča

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Milica Pavlović izbjegava da priča o smrti deke, jer joj je veoma teško.

Izvor: TV Prva / screenshot

Milica Pavlović obradovala je publiku novim albumom "Posesivna", a na njen trud i rad danas bi najviše bio ponosan njen deda Vladimir o kojem i dalje priča s knedlom u grlu i suzama u očima, budući da je prije godinu i po dana preminuo.

Popularna pjevačica je svog deku zvala ocem, zbog čega se ni njen tata nije ljutio, a ova tema za koju kaže da je tragedija, i dalje joj je veoma bolna i nerado priča o njoj. 

"Najiskrenije, ja sam izbjegavala u posljednje vrijeme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najljepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svjesna da moj deka ima dobar broj godina života i naravno da sam svjesna da ćemo svi umrijeti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe... U mom slučaju je to bila tragedija", jedva je izgovorila Milica u emisiji specijalnom izdanju "Exkluziva".

 "Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: 'Ćale, moraš da razumiješ. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slijepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj'...", zaplakala je u jednom trenutku i otkrila da niko nije bio ponosniji na nju od njenog deke. 

"Kada moj deda ujutru ode ispred prodavnice i počasti sve ispred i kaže: 'Jel ste vidjeli moju Milicu, moja Mika!'. Učim još uvijek da se nosim s tim bolom i ja trenutno znam da bi moj deda rekao: 'Glava gore, nema suza'. Ne plašim se ja da pustim suzu, ali znam da bi on volio... Moji baba i deda su moje blago i moje zlato. Svi ćemo ostariti, baba i deda, to mora da se čuva i da se njeguje", poručila je Milica Pavlović. 

Pogledajte i poslušajte jednu od njenih novih pjesama: