Zvijezde i tračevi

SPAVALI SMO NA STRUNJAČAMA, A ŠPORET SU NAM POKLONILI: Seka danas pliva u parama - "Nekad nisam imala ni za užinu"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Svetlana Seka Aleksić svojevremeno je ispričala da je morala da počne da zarađuje mlada kako bi pomogla majci

Izvor: Youtube/Paparazzo Lov/DNK/screenshot/MONDO/Stefan Stojanović

Pjevačica Seka Aleksić danas je veoma popularna i uspješna pjevačica koja živi u izobilju i može sebu sve da priušti, ali nije uvijek živjela u takvim okolnostima.

Seka nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu i ponosna je na taj period, jer su je teški uslovi u kojima je nekada živjela učinili psihički jačom i spremnom da se izbori sa svim životnim izazovima.

Aleksićeva je u intervjuu za jedan dnevni list prije nekoliko godina do detalja opisala kroz kakve su sve muke prošli ona, njen brat i njena majka kada su iz Bosne izbjegli zbog rata.

"Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me", rekla je svojevremeno pjevačica i dodala da je bilo situacija kada je ostajala bez dinara:

"Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Živjeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a šporet dobili na poklon. Tako da nemanje novaca meni danas nije strano i taj osećaj nisam izgubila ni sada kada imam mnogo više. Bila sam srećna i tada i sada, to nije stanje mog novčanika, nego duha".

Pogledajte kako danas živi Seka Aleksić:

Tagovi