Zvijezde i tračevi

CECA PRVI PUT SPOMENULA KARLEUŠU U GRANDU - "JA SE IZVINJAVAM..." Muk u studiju, Đorđe David se ZABEZEKNUO!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša godinama nisu u dobrim odnosima, pa je ovo iznenadilo sve.

Izvor: Youtube/Zvezde Granda/ATA Images/Antonio AHel

Pjevačica Ceca Ražnatović došla je na mjesto Jelene Karleše u žiriju Zvezda Granda, a sinoć je prvi put u ovom takmičenju spomenula koleginicu s kojom godinama nije u dobrim odnosima.

 Ceca je nakon nastupa takmičarke Šejle Hajdur iz Bugojna pitala da li je to ona takmičarka koja je pevala pjesmu Jelene Karleuše.

Članovi žirija iznenadili su kada je Ceca pomenula Jelenu, a Đorđe David posebno, što je i pokazao grimasama koje je pravio. 

"Ja se izvinjavam, da li je to Šejla koja je pjevala pjesmu Karleuše? To je ona?", pitala je Ceca, a Marija Šerifović, koja je Šejlin mentor odmah je odgovorila potvrdno.

Takmičarka je dobila četiri glasa, od kojih je jedan bio Cecin. Žiri nije bio zadovoljan njenim izvođenjem, a Ceca se prisjetila Šejlinog nastupa u prvom krugu.

Jelena Karleuša
Izvor: Instagram / karleusastar

"Pa, ona je ludilo otpjjevala, ja nju pamtim. Pjevala si i 'Ceo svet je moj', ti si raznijela studio! Mislim da si sjajan pjevač, ne znam šta ti se sada desilo", komentarisala je Ceca, a baš na ove njene riječi Đorđe David se zabezeknuo. 

Ovako je izgledao taj momenat: