• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šokovi" poznatih u 2013.

Podsjetite se čije su nas izjave, gafovi ili sunovrati zapanjili u protekloj godini.

 "Šokovi" poznatih u 2013. Izvor: MONDO

Glumica Anđelina Džoli objavila je iznenada tekst pod nazivom "Moj medicinski izbor", u kojem je otkrila da se, daleko od očiju javnosti, podvrgnula ozbiljnoj operaciji. Glumičina majka preminula je od raka, a Džolijevoj je testiranjem utvrđeno da nosi gen odgovoran za kancer dojke i grlića materice.

"Zato sam odlučila da odstranim obe dojke, a planiram da uklonim i matericu i jajnike", napisala je Anđelina u tekstu koji je šokirao svijet. Mišljenja su bila podijeljena - jedni su joj aplaudirali na hrabrosti, dok su drugi smatrali da je "odlijepila".

Da Džastin Biber ne barata temama koje se obrađuju u školi, a ne u autobusu za turneje ili holivudskim klubovima, znali smo odavno. Ali njegova izjava o Ani Frank naljutila je mnoge. Kada je Biber posjetio Kuću Ane Frank, upisao se u knjigu gostiju i iskoristio tu priliku da se izreklamira.

"Zaista je inspiracija biti ovdje. Ana je bila divna djevojka. Nadam se da bi bila 'biliber'", napisao je Biber, aludirajući na to da bi djevojčica koja važi za simbol stradanja u holokaustu bila samo još jedna od vrištećih tinejdžerki koje slušaju njegove pjesme.

Možda najbolji komentar na ovu "aferu" dao je američki komičar Džo Garden.

"Šta ste se uzbudili oko toga što je Biber navodno napisao, naravno da je to izmišljotina. Svi znamo da on ne umije ni da čita, ni da piše".

Biber je na listi i zbog izjave da će se, u "zrelom dobu" od 19 godina, penzionisati. Krajem decembra, mlađani pjevač objavio je da se zvanično povlači sa scene.

Diznijev ljepotan Zek Efron važio je za idealnog mladog glumca. Igrao je u tinejdžerskim hitovima, romantičnim komedijama, imao slatku koleginicu pored sebe... I sve je to otišlo dođavola kada je u septembru iznenada objavljeno da se liječi od zavisnosti od kokaina. Da stvar bude gora, samo što je izašao sa liječenja, pao je kod kuće i polomio vilicu, koju su ljekari morali da mu zatvaraju žicom.

Za finu osobu koja po Holivudu nikada nije pravila scene važila je i oskarovka Ris Viderspun. Makar dok u maju nije popila previše, sjela sa mužem u auto, a onda napravila scenu policajcu koji ih je zaustavio i tražio da duvaju u balon.

"Znaš li ti ko sam ja? Bićeš u svim novinama, uništiću te", prijetila je glumica policajcu, a kasnije je priznala da se uopšte ne sjeća šta je lupetala te večeri.

Priču o propasti "fine" djece Holivuda nastavljamo slučajem Amande Bajns, koja je karijeru započela kao klinka u serijama, i nastavila popularnim tinejdžerskim filmovima. Ima samo 27 godina, a uspjela je da se upropasti plastičnim operacijama i korišćenjem droge.

Na Twitteru je prozivala Rijanu, Drejka i druge, uglavnom govoreći poznatima afroameričkog porijekla da su "rugobe", a vrhunac njenog ludila bio je kada se slučajno zapalila, i zbog toga završila na psihijatriji.

"Strašni" Sajmon Kauel ove godine je bio u centru pažnje medija, pošto je napravio dijete udatoj ženi, odnosno ženi svog prijatelja. Nije bilo dovoljno samo što mu je cijeli svijet dobacivao "nisi joj valjda i dijete napravio", Kauel je morao da dolije ulje na vatru i izjavama na tu temu. Između ostalog, rekao je da mu ne pada na pamet da mijenja pelene, i da djetetu neće ostaviti ni centa.

"Bebeći" šok priredila je i glumica Hale Beri, koja je otkrila da u 46. godini čeka drugo dijete. Proteklih godinu i po dana nisu bili baš lak period za oskarovku, pošto su se njen sadašnji dečko i bivši, sa kojim ima ćerku, potukli i napravili skandal. Onda je Hale objavila da čeka drugo dijete, iako je već u poodmaklim godinama za trudnoću. Mada, i mi konja za trku imamo - domaća glumica Ljiljana Jakšić nedavno se porodila u 52. godini.

Listu završavaju dva poznata muškarca, čije su izjave o tome kako je teško biti slavan zaista zapanjile javnost. Obojica su svoj posao uporedili sa mnogo, mnogo "ozbiljnijim" i opasnijim profesijama od glume ili muzike.

Kanije Vest nedavno je rekao da se, tokom nastupa na koncertima gdje dođe limuzinom i sve vrijeme ga čuva obezbjeđenje, osjeća kao "policajac ili vojnik". Zbog toga je "popio" otvoreno pismo od pravog policajca, koji ga je isprozivao da "držanje mikrofona nije baš isto što i držanje pištolja". Kanije je nedavno obećao da će ćutati narednih pola godine.

Tom Kruz je otišao još dalje, pa je snimanje filma uporedio sa odlaskom vojnika u Avganistan.

Šta li će tek reći u 2014?

(MONDO, Foto: Beta/AP/Ferdinand Ostrop, Twitter, YouTube)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA