• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKAD NISAM VEROVALA U DEDA MRAZA: Emina Jahović otkrila s kim je dočekala 2023. i šta jedva čeka - PAKUJE KOFERE!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Emina Jahović odmah nakon dočeka Nove godine pakuje kofere i sprema se za jedno putovanje koje joj možda i najviše znači.

 emina jahovic otkrila sa kim je docekala 2023. Izvor: Instagram/yaemina

Pevačica Emina Jahović dočekala je Novu godinu s porodicom i prijateljima u Istanbulu, a uskoro planira da ide na odmor u Austriju, gde će takođe uživati sa sinovima i najbližima. 2023. joj je odlično počela, a nakon razvoda od turske zvezde Mustafe Sandala sada joj samo još fali da se ponovo zaljubi.

"Tradicija nam je da svi zajedno slavimo Novu godinu. Tako je bilo još dok sam bila dete. Prvo smo porodično dočekali 2023. godinu, a ja sam posle izašla s prijateljima koji su došli iz Srbije", izjavila je Emina Jahović, koja je otkrila i da je eobradovala sinove Jamana i Javuza onim što su najviše želeli, ali im poklone nije doneo Deda Mraz.

"Moja deca su verovala u Deda Mraza kada su bila mala, ali sada, kada su porasli, znaju ko im kupuje poklone. A ja ni kao dete nisam verovala u njega", rekla je Emina, koja pakuje kofere i uskoro odlazi na skijanje.

"Porodično idemo na skijanje. Radujem se tome, jer se tada okupimo svi - mama, brat i sestra sa porodicama. Uživamo sa decom u zimskim igrama, skijanju, grudvanju i sankanju. To su neki od najlepših momenata u mom životu", poručila je Emina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA