• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOGUE JE NAPRAVIO LISTU NAJBOLJE OBUČENIH ŽENA NA SVIJETU: Sa jednom od njih nekada niko nije želio da sarađuje

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Magazin Vogue svake godine pravi listu najbolje obučenih žena svijeta. Na ovoj listi se nalaze dame koje konstantno oduševljavaju svojim stajlinzima i pomjeraju granice u svijetu mode.

 najbolje obučene žene na svijetu 2022 Izvor: skrinšot/instagram

Ove dame su trenutno najbolje obučene prema ocjenama modne biblije...

KAJLI DŽENER

Izvor: skrinšot/instagram

S vremena na vrijeme Kajli Džener zna da nam pokaže kako je ona sestra iz klana Kardašijan-Džener koja najviše vodi računa o trendovima. Obično na njoj vidimo najnovije i najskuplje komade svetski poznatih brendova. Na prvi pogled se zaljubljujemo u njene fotografije na Instagramu, a možemo reći da je jedna od žena koja posjeduje najveću kolekciju papreno skupih Birkin torbi.

VIKTORIJA BEKAM

Izvor: Instagram/victoriabeckham

Viktorija Bekam je nesumnjivo jedna od najbolje obučenih žena na svetu, pa nas zato njeno ime nije iznenadilo na ovoj listi. Modna dizajnerka uvijek uspije da oduševi javnost svojim izgledom. Njene modne kombinacije su nepogrješive, a njen zaštitni znak su elegatni i svedeni odjevni predmeti.

DŽENIFER LOPEZ

Izvor: Profimedia

Dženifer Lopez je jedna od onih žena kojoj bi i džak lijepo stajao.  Od elegantnih, dugačkih haljina, do uskih, zanimljivih pantalona, ponča i sakoa, Dženifer je prošla kroz mnoge stilske faze, ali sve je umjela da iznese na najbolji način.

ALEKSA ČANG

Izvor: screenshoot/ instagram

Aleks Čang je poznata it devojka britanske modne scene. Ona svakim pojavljivanjem u javnosti uspijeva da privuče pažnju svojim posebnim i uvijek elegantnim izgledom. Ova Britanka godinama njeguje jedinstven stil i na nju ne utiču trenutni trendovi koji dolaze i odlaze. Uvek u centru pažnje, njeni modni izbori su inspiracija mnogim ženama.

MEGAN MARKL

Izvor: Profimedia

Megan Markl važi za kraljicu svedenog i elegantnog stila. Svaki odjevni predmet koji ona obuče, ma koliko neupadljiv i neutralan bio, automatski postaje predmet žudnje žena širom sveta. Fenomenalno uklapa dominantne trendove sa neprevaziđenom klasikom, a to malo kome polazi za rukom.

TESA TOMPSON

Izvor: Shutterstock

  “Kombinacije Tese Tompson vraćaju vjeru u modu” – bar tako kažu zaposleni u Vogueu koji su je i svrstali na ovu listu, ali itekako po zasluzi. Zahvaljujući modnim izdanjima koja bi retko koja žena usudila da ponese, američku glumicu je to dovelo do titule jedne od najbolje obučenih ljepotica u Holivudu.

RIJANA

Izvor: Profimedia/Media Punch

 Muzička zvijezda koja je mnogo puta svojim modnim kombinacijama dokazala da joj titula kraljice stila pristaje je Rijana. U poslednjih nekoliko godina, ona je svoje prste uplela i u modnu industriju, a mi moramo da priznamo da joj savršeno ide. Milijarderka voli da eksperimentiše i često izlazi iz modnih okvara, a to je ono što je najbolje karakteriše. Prisjetimo se njenih trudničkih kombinacija.

KIM KARDAŠIJAN

Izvor: Apple

Ako ste mislili da se na listi najbolje obučenih žena neće pojaviti Kim Kardašijan, onda ne znate mnogo o modi. Kim je uspjela sama, bez ičije pomoći da promijeni modnu industriju diktiranjem trendova i inovativnim dizajnom. Način na koji je Kardašijanka mijenjala svoj stil tokom dvije decenije koliko je na javnoj sceni uticao je na svjetske trendove. Sjetite se samo njenih kombinacija sa crvenih tepiha i sve će vam biti jasno.

Možda ce vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE