Showtime

SVI SMO U ŠOKU, OVO JE DRUGA TRAGEDIJA U SAMO DVA DANA: Oglasio se Grand povodom smrti Momira Lukovca

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Mili izazio saučešće porodici i prijateljima.

Izvor: YouTube/Zvezde Granda

Smrt mladog pevača Momira Lukovca (24) iz Podgorice, koji je bio učesnik takmičenja "Zvezde Granda", potresla je njegove kolege, ali i produkciju Granda. 

Ovim povodom oglasio se Aleksandar Milić Mili, novi direktor "Granda", i istakao da su svi zaposleni veoma potreseni, s obzirom da im je pre dva dana preminuo i direktor fotografije, Neša Mišković.

"Jako sam potresen odlaskom mladog Momira Lukovca. Ovo su vremena kada tragedije dolaze iznenada, bolno, nepravedno, i to samo dva dana nakon što nas je napustio i naš direktor fotografije Neša Mišković. U svoje ime i u ime svih zaposlenih u Grandu najiskrenije saučešće njegovoj porodici i prijateljima", rekao je Mili za domaće medije.

Podsetimo, Momir je navodno, prema još nezvaničnim informacijama koje je otkrila njegova koleginica, izvršio samubistvo u stanu u kojem je živeo sa devojkom.

Njegova koleginica i drugarica Krstinja Todorović, takođe takmičarka u "Zvezdama Granda", izjavila je kako ništa nije ukazivalo na tragediju i da su svi u šoku, kao i da je Momir samo nekoliko sati ranije tog dana snimao novu pesmu u studiju.

Momir bi 25. aprila napunio 25 godina, a poslednje televizijsko pojavljivanje imao je u Zvezdama Granda krajem januara:

Momir Lukovac - poslednje pojavljivanje na sceni
Izvor: YouTube/Zvezde Granda

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi