Showtime

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE NAPRAVILA FAUL KADA JE PODRŽALA VANJU: Đorđe David ističe da se on nikada tako ne bi poneo!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Član žirija emisije "Zvezde Granda" nije podržao koleginicu.

Izvor: YouTube/Zvezde Granda/screenshot

Skandal o kojem poslednjih dana bruje mediji i sve društvene mreže je diskvalifikacija takmičarke "Zvezda Granda", Vanje Knežević i okršaj sa Jelenom Karleušom koji je rezultirao i pevačicinom krivičnom prijavom.

Đorđe David se, kao jedan od članova žirija, već nekoliko puta oglašavao na ovu temu, ističući da je svojim takmičarima "zabranio i da lajkuju Vanjine objave", a prokomentarisao je i to što je njegova koleginica Marija Šerifović stala na takmičarkinu stranu.

"Apsolutno sam na strani žirija i produkcije i nikad u životu neću dovesti u situaciju da bilo kog kandidata stavim ispred bilo kog člana žirija. Ulaskom u ovo takmičenje ovi mladi ljudi mnogo očekuju, ali ne da nisu naivni i nevini, već itekako znaju šta rade i sa 16 godina. Ako to pokušaju da zloupotrebe, tu bitku će izgubiti u svakom slučaju. Oni dobro znaju gde ulaze i da sve što im mi kažemo kao žiri je med i mleko u odnosu na ono što ih kasnije čeka u poslu. Mi još i biramo reči", rekao je Đorđe David.

Ipak, Marija Šerifović kao mentorka je stala na stranu svoje kandidatkinje, a roker to nije podržao.

"Tačno, Marija je stala na stranu svog kandidata, i to smatram njenim ozbiljnim faulom, ali to je moje lično mišljenje. Ja se nikad ne bih tako poneo", istakao je pevač i člna žirija emisije "Zvezde Granda".

Izvor: YouTube/Zvezde Granda/screenshot