Showtime

TARA KRENULA MAKAZAMA NA KRISTIJANA, ON UZEO NOŽ! Stravične scene u Zadruzi - "Kunem se u dete, ubiću je" (FOTO, VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Nakon što je Tara istukla Draganu, u priču se umešao i Kristijan Golubović - ona pobesnela, pa uzela makaze, on otišao po nož!

Izvor: YouTube/printscreen/Zadruga Official

Nedugo nakon što je objavljeno da se prekida postupak RRA protiv televizije Pink zbog stravičnih pretnji izrečenih u Zadruzi - desila se ista stvar!

Kristijan Golubović je uživo u programu pretio da će "ubiti Staniju Dobrojević", a sada je, tokom poslednje svađe u Zadruzi, isto poručio i Tari Simov!

Sukob je eskalirao nakon što je Tara prebila Draganu Mitrović, zbog čega je, tokom posete Milana Miloševića, reagovao Kristijan. Dok je Dragana objašnjavala voditelju šta se desilo između njih dve, Tara ju je polila vodom, nakon čega se u svađu umešao Golubović i rekao: "Dosta je bilo, je**** vam majku sad, ako ti je ljubavnica priznaj, nemoj drugaricu da mi dira".

Na ove reči je reagovao Ša i rekao mu da ne može da mu psuje majku, ali je Kristijan nastavio:

"Braniš ljubavnicu. Još neko da me dirne, zaklaću vas sve. Tebe ću da prebijem", besneo je Kristijan, koji je potom članu obezbeđenja rekao šta će sledeće uraditi. "'Ajde da vidim ko će sad da me dira. Sad ću da izvadim prangiju iz šteka i da vam j***m mamu". Potom je, dok ga je obezbeđenje izvodilo iz kuće rekao:"Kunem se u dete, ubiću je!".

Obezbeđenje je pokušalo da zadrži Kristijana, ali je Tara krenula na njega sa makazama. Njih četvorica su pokušavala da je zadrže i otmu joj makaze iz ruku:

 Pogledajte:

Kristijan i Tara tuča
Izvor: YouTube/ Zadruga Official

Tagovi