Showtime

DJEVOJKA ISPRIČALA ZAŠTO SE UDALA I SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Jedni je nazivaju bolesnom, drugi joj aplaudiraju

Autor Maja Gašić Izvor mondo.rs

Kažu da je osveta najbolja kada se servira hladna. I sa burmom

Jade Purvis
Izvor: Tiktok/screenshot/jadepurvis53

Kažu da se osveta najbolja kada se servira hladna. A u nekim slučajevima i sa burmom. Životna priča jedne korisnice TikToka priprilično podsjeća na scenario neke romantične drame. Istina, s primjesama horora.

Džejd Parvis iz Škotske je sa prijateljima na ovoj društvenoj mreži podijelila priču koja je sve ostavila bez teksta. Kada je saznala da je dečko vara, da redovno putuje preko 300 kilometara kako bi se vidio sa svojom ljubavnicom, bila je očajna. Još teže joj je palo kada je saznala da njen dečko i "nepoznata žena" nisu samo u prolaznoj vezi, već da se zabavljaju više od pet godina. Uz sve to je i ona imala stalnog dečka.

A onda se desio nevjerovatan obrt. Prevareni dečko je kontaktirao Džejd i zatražio da se vide. Prevalio je tih 300 kilometara i skovali su plan da se osvete bivšim ljubavnicima tako što će se vjenčati. U tom trenutku ni on ni ona nisu slutili da će se iz ogorčenosti i bijesa izroditi ljubav.

Sedam godina kasnije, oni su još uvijek u braku, a imaju i dijete. 

Džejd svoju neobičnu priču otvoreno dijeli sa svima na mrežama, a komentari su različiti. Nije mali broj onih koji je nazivaju "bolesnom" i koji smatraju da veza nastala iz takvih pobuda ne može biti ništa drugo nego toksična. Ali više je onih koji joj aplaudiraju na smjelosti da u djelo sprovede osvetu, o kakvoj većina prevarenih sanja, a još sa tako lijepim epilogom.

"Dobro odigrano. Drago mi je da ste srećni zajedno", glasio je jedan komentar, dok je druga korisnica napisala:

"Uvijek kažu da se sve događa s razlogom. Vi ste stvoreni jedno za drugo i želim vam još mnogo lijepih godina."