Zaratili!

KRISTIJAN SKOČIO DA BIJE TOMOVIĆA: "U usta te je*em pe*erska, opet ćeš da cviliš!" (VIDEO)

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Novi haos u Zadruzi!

Izvor: YouTube/ Zadruga Official

Vladimir Tomović i Kristijan Golubović ponovo zaratili!

Nakon sukoba od pre nekoliko nedjelja, kada je Tomović pokušao da zadrži Kristijana da ne bije Alena Hadrovića, Vladimir je izvukao deblji kraj, a sinoć je opet zamalo došlo do incidenta!

Kristijan je pričao o "homićima i glavićima u Zadruzi", nakon čega je voditelj Milan Milošević tražio od Vladimira da odgovori na prozivke.

"Meni je ovde sve jasno, Kristijan nema lijepo mišljenje o meni, ne očekujem ništa lijepo od njega i to je njegovo pravo. Šta je on čuo, smislio, slagao me ne zanima, ne znam ko ima potrebu da se miješa u moj život. Ja tako ne doživljavam ljude, on je došao ovde za kićanovića, a ja za džabe, da odradim honorare", rekao je Vladimir, a Kristijan pomno slušao.

"Ja u svom životu nikada ne mogu da se osvrćem na temu homića jer nikad u životu nisam dodirnuo muškarca kada je seks u pitanju. Kada je biografija u pitanju, ja sam čistiji od svih ovde. Nisam ja kao Kristijan - 'ne pijem', a onda na svakoj žurci pije",, pričao je Vladimir, zbog čega je Kristijan skočio!

"Šta si rekao je*em te u usta pe*erska, pi*ko jedna, opet ćeš da cviliš", pretio je Kristijan i krenuo ka Tomoviću, ali ga je obezbeđenje zadržalo.

Pogledajte:

Kristijan i Tomović
Izvor: YouTube/Zadruga Official