BORAT 2!

BORAT NAJAVIO HAOS UZ SRPSKI "KALAŠNJIKOV": Goran Bregović u nastavku hit komedije!

Autor Ana Božović Izvor Novosti

Na nastavku hit komedije Saše Barona Koena radili srpski muzičari!

Izvor: YouTube/ONE Media, ATA Images /Antonio Ahel

Vođa "Bijelog dugmeta" i "Orkestra za svadbe i sahrane" Goran Bregović, posle 14 godina, ponovo je sarađivao sa engleskim komičarem, scenaristom i producentom Sašom Baronom Koenom u nastavku hit komedije "Borat".

U ostvarenju "Borat naknadni film", odnosno "Isporuka čudesnog mita američkom režimu radi sticanja koristi nekada slavnog naroda Kazahstana", čija je premijera bila prije četiri dana, od 23 kompozicije koje se čuju, dvije su Bregine - "Ederlezi" i hit "Kalašnjikov", a procjenjuje se da bi aktuelni nastavak filma mogao da zaradi više od 300 miliona dolara.

Inače, Bregović je u prvom "Boratu" iz 2006. takođe bio zastupljen sa pjesmom "Ederlezi" i "Uspavanka za Radmilu M." od "dugmića", a podsjećanja radi u prethodnom "Boratu" je, bez saglasnosti autora Esme Redžepove, korišćena pjesma "Čaje šukarije", za šta je ona na sudu dobila odštetu od 26.000 eura.

U novom "Boratu"  pored Brege čućemo i kompoziciju mađarskog violiniste i kompozitora Lajka Feliksa, "Disko džumbus", zajedno sa rumunskim trubačkim orkestrom "Fanfare ćoćarlija", izvodi Orkestar Bobana i Marka Markovića.

Podsjećamo, kada je izašao trejler za Boratov nastavak hit komedije, najveću pažnju privukla je scena u kojem se Rudiju Đulijaniju, advokatu Donalda Trampa, smješta seks afera sa maloljetnicom. Nekadašnji gradonačelnik Njujorka i aktuelni advokat američkog predsjednika naseo je na trik Saše Barona Koena i zbog toga je predmet podsmjeha, ali i osuda. U Koenovom film vidi se kako Đulijani poseže u pantalone i počinje da se dodiruje, zavaljen na krevetu, u prisustvu glumice koja se predstavila kao TV novinarka. Nakon namještenog intervjua za lažnu konzervativnu TV stanicu, par je, nakon njenog poziva na piće, otišao u spavaću sobu hotela, koja je bila opremljena skrivenim kamerama.

U trenutku kada je počeo sa dodirivanjem, Koen ih je prekinuo i povikao da djevojka ima 15 godina.

Pogledajte trejler!

Borat 2
Izvor: YouTube/ONE Media

Tagovi