Propale veze i švaleracija

Suze i kuknjava UŽIVO: Učesnice Zadruge u emisiji Sanje Marinković (VIDEO)

Autor Dragana Tomašević

Sanja Marinković ugostila Lunu, Anabelu, Maju Marinković...

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Flnale Zadruge se bliži, a neraščišćenih problema nikad više.

Anabela, Luna, Marko, Gagi, Maja, Janjuš... ovo su imena aktera koji svakodnevno vedre i oblače na ružičastoj televiziji.

Sada su se učesnice pojavile u emisiji Sanje Marinković i redom iskukale.

Maja Marinković kaže da nije bila spremna na vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a na celu priču su se nadovezale Anabela i Luna.Anabela je prizanala da su njeni teški porodični odnosi dosta uticali na njene odnose kasnije sa muškarcima.

"Ostala sam osakaćena za to, za tu toplinu. Šta da kažem, tako je, ne mogu da kažem da nije. Mene je majka ostavila, želela je da bude srećna, ali to je ostavilo trag na mene. Bila sam u nepoznatom gradu sama, bez ikoga. Razumem da je želela da bude srećna, ali ja sam zbog toga bila veoma nesrećna", rekla je Anabela kroz suze, a Sanja ju je pitala, zašto je trpela nasilje u braku, kada se ljubav ugasila. 

"Gledala sam filmove, serije, živela ljubav na taj način, po svaku cenu, samo da pobegnem iz realnosti. Ne znam zašto sam to uradila, uništila sam najbolje godine svog života".

Luna je sa druge strane priznala da ona ne može da ostavi muškarca kada ga voli.

"Ja uvek ispadnem neka paćenica. Ja njega volim, dok ljubav ne prestane, ja ne mogu da se odvojim od njega. Prvi put su me razdvojili, ovaj put neće".

Pogledajte prilog s voditeljkom Sanjom Marinković:

Ne mogu samu sebe da slušam
Izvor: MONDO