Showtime

Bivša učesnica rijalitija se vraća u Zadrugu: Planira da laže i mazne lovu!

Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Tražila specijalne uslove!

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Učesnica prethodne sezone Zadruge, Dragana Mitar imala je burnu godinu nakon što je napustila rijaliti. Ona se posvađala sa suprugom, pokrenula proces za razvod braka i bitku za starateljstvo nad detetom i "ostala bez krova nad glavom" kad je bivši izbacio iz stana.

Dragana je sada otkrila da planira uskoro da uđe u Zadrugu 3 i da "pomrsi svima konce".

"Planiram da lažem, mažem i maznem lovu. Dosta je bilo da se oko mene vrti priča, a u pogledu finansija, ništa. Moja iskrenost me je skupo koštala prošle sezone, pa je u ovoj neće biti. Očekujte novu Draganu, spremnu na sve", rekla je ona i dodala:

"Vidim stalno me pominju tamo, iako nisam unutra. Ne znam da li je moja priča iz prošle sezone i danas bez konkurencije, pa se na nju kače i dalje, ali jedva čekam da ih pitam", ispričala je Dragana, a zatim se dotakla i uslova koje je tražila od produkcije kako bi se uselila na imanje u Šimanovcima.

"Od produkcije sam zahtevala da mi se omogući da viđam sina Jovana dva puta mesečno na sat vremena, tako da ulazim u rijaliti pod tim uslovima, inače ne bih ulazila. Joca i ja smo jako vezani i zaista ne bih mogla duže bez njega", rekla je ona.

Tagovi