Showtime

PODNIJETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV JUTJUBERA JANKA: Držao LAVA U STANU - "Dao sam izjavu u Tužilaštvu, ne dižite frku"

Autor Dragana Tomašević

Stefan Janković, jutjuber kojeg prati skoro 900.000 ljudi, navodno će odgovarati pred zakonom zbog lava kojeg je držao kao kućnog ljubimca

Izvor: YouTube/Janko/screenshot

Na društvenim mrežama je danas osvanula vijest da je protiv Jutjubera Stefana Jankovića, poznatijeg kao Janko, u višem javnom tužilaštvu u Beogradu podignuta krivična zbog držanja madunčeta lava čime je navodno prekršen zakon o dobrobiti životinja.

Jutjuber i influenser, poznatiji kao Janko, nije krio na društvenim mrežama da ima mladunče lava za kućnog ljubimca, nekoliko puta se slikao i snimao sa njim. Sada se Janko oglasio ovim povodom na Instagramu i rekao da je klip, koji je ponovo šerovao prije par dana, na kojem se mazi s mladunčetom lava, objavio prije godinu i po dana.

"Ponovo se napravila pometnja oko klipa, ljudi ne paničite, dao sam izjavu o tome i na Jutjubu i dao sam izjavu u Tužilaštvu".

Poslušajte njegovu izjavu:

Pogledajte Janka s lavom:

Janković je prije izvjesnog vremena, osim zbog lava, dospio u centar pažnje zbog bahatog ponašanja. On je svojevremeno slagao da je pretučen kada je objavio i snimak iz bolnice na kom se vidi da je cio u zavojima, a kasnije je otkrio da je sve to bila laž.

Ovo je snimak koji je Janko snimio prije godinu i po dana, a ponovo juče šerovao na svom TikToku: