"BILI SMO..."

UHVATILI IH ZAJEDNO PRISNE, PA JOJ PRIJETILI SLIKAMA! Milena Kačavenda priznala da li je U VEZI s Mensurom!

Autor Branka Bajić

Milena i Mensur ulaze u Elitu, a do tada oboje uživaju na Adi Bojani... A da li između njih postoji nešto više?

Izvor: Instagram/milenaacademy/mensssur

Milena Kačavenda i Mensur Ajdarpašić zvanično su među takmičarima koji ulaze u sedmu sezonu Zadruge - Elita, a nedavno su uhvaćeni zajedno na Adi Bojani, gdje je "bivša kuma" uživala i na nudističkoj plaži.

Zbog toga što su bili prisni dok su se pozdravljali i djelovalo je kao da su na ivici poljupca, spekulisalo se da među njima postoji nešto više od prijateljstva, pa se Milena oglasila za Kurir i otkrila istinu.

"Noćas sam dobila slike i snimak iz plažnog bara u privatnim porukama na Instagramu, gdje Mensur i ja zaista jesmo bili. Sasvim slučajno sam ga srela i javila mu se, s obzirom na to da zajedno ulazimo u Elitu. O bilo kakvoj vezi među nama nema govora, bio je to sasvim slučajan susret. Mensur je nasmjan i prijatan momak. Za pomenute fotografije su mi prijetili da će ih objaviti ukoliko ne platim onom ko ih je slikao. Svašta!", ispričala je Milena Kačavenda. 

Mensur je potpuno promijenio izgled za kratko vrijeme, te u Elitu ulazi spremniji nego ikad, a pogledajte kako se "napucao".

BONUS VIDEO: