Showtime

SPOT ZA NOVI SINGL DOLCE HERE I NINE ŽIŽIĆ 1. JUNA NA SVIM DIGITALNIM PLATFORMAMA!

Autor Anđela Pešić

Dolce Hera, umjetničko ime Aleksandre Prelević Palladino, koju pamtimo kao bubnjarku nekadašnjeg podgoričkog punk-rock sastava Shin-Ei, se vratila autorskom radu nakon duže pauze.

Izvor: Nada Vojinović

Živi na relaciji Rim- Podgorica i sada je snimila electrodisco pjesmu na engleskom jeziku u kolaboraciji sa Ninom Žižić, kojom najavljuje svoj novi album na engleskom i italijanskom jeziku. Pjesma pod nazivom Dolce Hera feat.

Pjesma pod nazivom Dolce Hera feat. Nina Žižić - COMMON DREAMS sa spotom izlazi u četvrtak 1.juna u 22 časa na sve digitalne platforme i biće prezentovana kako domaćim tako i medijima i publici u Italiji. U Podgorici će spot u momentu izlaska na platforme biti prezentovan na platnu gostima Premijere powered by Jagermeister, dok će tokom dana na Pres konferenciji za štampu, podržanoj od strane PAM CG, predstavnicima medija premijerno biti pušten spot i pružene informacije o pjesmi i ukupnom muzičkom projektu.

Spot za pjesmu je animacija, pa ćemo Ninu i Aleksandru vidjeti u njihovim animiranim verzijama kao protagoniste dinamične i neobične priče koju nam iznosi „Common Dreams“.

Možda ce vas zanimati