Showtime

TRESLI KREVET PRED PUNOM KUĆOM! Zaskočila dečka u cik zore, UZDASI odzvanjali - Vrela AKCIJA Maje Marinković (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Maja Marinković u Zadruzi već neko vrijeme uživa u ljubavi s Bilalom Brajlovićem, a sada je pala i "vrela" akcija.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Nakon dramatičnog okršaja u Zadruzi koji je započeo zbog ljubomore, Maja Marinković i Bilal Brajlović razmjenjivali su nežnosti u njenom krevetu, a onda je on morao da prekine uživanje kako bi se spremio za spavanje. Marinkovićeva je pobjesnila jer je izašao iz kreveta, pa ga je upozorila i poručila mu da dobro pazi šta radi.

Ipak, kada se vratio u spavaću sobu, zadrugari su većinom spavali, te su se Maja Marinković i Bilal Brajlović prepustili strastima i započeli vrelu akciju pod jorganom. Njih su emocije toliko zanijele, da se nisu obazitali na pristutnost cimera oko njih, te su uživali u momentu i nisu se mnogo osvrtali da li ih je neko uočio, a uzdasi su odzvanjali.

Inače, ovo je još jedna u nizu vrelih akcija Maje Marinković pred kamerama. Ona je imala odnose u Bijeloj kući sa Markom Janjuševićem Janjušem, Milankom Jankovićem Čorbom, Filipom Carem, kao i sa Markom Miljkovićem.

Bilal Brajlović, poznatiji kao Lil Broks našao se u žiži javnosti kada je potkačio jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i progovorio o detaljima navodne afere s njegovom bivšom djevojkom Anjom Blagojević.

"Prvi put prije četiri godine, a zadnji put prije godinu dana, prošlo leto. Zajedno su došli, kad je bio gore neki glup program, dolazio je u neku emisiju, svašta nešto. Znam je četiri godine, a vidjeli smo se dva puta. Odmah se desilo, prvi put. Znaš i sama šta on radi, ona isto radi, ali valjda pazi kako i sa kim. To nije bilo kad je bila emisija, nego u toku dana. Ja sam rekao, ali tek prije pet mjeseci. Nisu oni raskinuli, ona je kod njega pod ugovorom", rekao je Bilal.