Showtime

Sea Dance festival dodaje gas - stižu Senidah i regionalne trap zvijezde!

Autor Gordana Bojanić

Nakon ovonedjeljne prve najave da na Sea Dance stižu globalni hitmejkeri Shouse i Mahmut Orhan, najveći crnogorski festival dodao je gas i izlazi s još fantastičnih imena koja grade jedno od njegovih najupečatljivijih izdanja dosad!

Izvor: Sea Dance Festival

Pored ove fantastične trap i hip hop postave, na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. avgusta nastupiće i već objavljena muzička imena iz Evrope i regiona: predvodnice svjetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, hitmejkeri Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Evrovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednje decenije Dubioza Kolektiv.


Ograničen kontingent festivalskih ulaznica po poklon cijeni od 27,99 eura, s čak 40% popusta, u prodaji je do isteka zaliha, a zbog velikog interesovanja publike, Sea Dance je pokrenuo akciju pod nazivom "Uzmi 4, zgrabi 5", tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance, fanovi festivala petu dobijaju na poklon. S obzirom na popularnost akcije proteklih godina, očekuje se da će predviđeni kontingent planuti u vrlo kratkom roku! 

Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice kao i prodajne mreže u Crnoj Gori i online.

Tagovi