Showtime

DEJAN POSLE POBEDE DONEO VELIKU ODLUKU! I Lepi Mića ima razlog da slavi, otkrio šta se dešava za 16 dana! Ovo su DETALJI

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Lepi Mića je presrećan zbog odluke Dejana Dragojevića, a 2. avgust je izuzetno važan za obojicu.

Izvor: Pink scereenshot

Dejan Dragojević je izašao iz Zadruge kao pobednik i već ima nekoliko ideja za pokretanje biznisa od osvojene nagrade od 50.000 evra, a uskoro će imati još jedan razlog za slavlje. 

Dejan će se krstiti 2. avgusta, a kum će mu biti prijatelj iz Zadruge, Lepi Mića, koji se oglasio tim povodom, a koji je u rijalitiju osvojio 12. mesto.

"To smo se dogovorili u Zadruzi, krštenje je 2. avgusta, na Ilindan u manastiru Krušedol. Velika mi je čast i zadovoljstvo da krstim Dejana i to baš na veliki praznik kao što je Sveti Ilija. Zaista je velika čast biti nečiji duhovni vođa, a mislim da mi je Dejan poverio tu važnu ulogu u životu zato što sam ga svojim savetima podržavao i pomagao mu da izdrži sve u Zadruzi. Mnogo sam srećan i počastvovan", rekao je Lepi Mića.

Izvor: TV Pink / screenshot

"Krštenje će biti održano u jednom od najlepših manastira, u manastiru Krušedol, a kršteno ime će mu biti Mitar. Biće to u krugu porodice", otkrio je i ove detalje.