Showtime

ODAKLE TI HRABROSTI DA ME TAKO NEŠTO UOPŠTE PITAŠ? Voditeljka uvrijedila pevačicu, ona zinula u šoku!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Tea Tairović nije znala kako da odgovori na pitanje o majci.

Izvor: HYPE TV/Screenshot

Pjevačica Tea Tairović svojevremeno se posvađala s voditeljem koji ju je ispitivao o porno snimku, a zatim upitao i "koliko joj muškaraca treba", da bi sada na Internetu osvanuo snimak novog sukoba.

Tea je gostovala u emisiji na Hajp televiziji gdje joj je voditeljka postavljala škakljiva pitanja na koja je Tea mogla, i nije morala da odgovori.

Pjevačica je demantovala navode "da je živjela u teškim uslovima s majkom" prije nego što se proslavila kao pjevačica i "kraljica bakšiša", da bi potom potpuno pobjesnila kada joj je voditeljka postavila pitanje "da li je tačno da nemaš svoje ja jer si pod velikim uticajem svoje majke".

Izvor: Hype tv screenshot

"Odakle ti hrabrosti da me to pitaš? Ovo je uvrjedljivo i za mene i moju majku", rekla je Tea nakon što se povratila od šoka kada je čula pitanje.

Voditeljka je potom objasnila da je postavila to pitanje jer je Tea "jedna od rijetkih devojaka koja u intervjuima priznaje da se oko svega konsultuje sa majkom" i da se ona sama kaje što nije poslušala svoju majku kada joj je davala savjete, nakon čega se intervju nastavio.

Pogledajte kako izgleda Teina mama:

 Ali, i kako je Tea izgledala na početku karijere:

Tagovi