Showtime

TRUDNICA, MOMAK S NANOGICOM I STARLETA KOJA JE PROMENILA LIČNI OPIS! Ovo su imena za Zadrugu 6 - njoj će dati BRDO PARA!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

U sledećoj sezoni ćemo gledati i kontroverzne učesnike Zadruge 5

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Najveće rijaliti zvezde iz proteklih pet sezona Zadruge ući će i u šestu, koja počinje u septembru! 

Mediji prenose u "Belu kuću" na jesen ponovo će se useliti Kristijan Golubović i njegova trudna verenica Kristina Spalević, kao i Stanija Dobrojević i njen bivši momak Marko Marković.

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, koja je u prošlu sezonu ušla sa "sveže operisanim nosem", a ovog puta ulazi sa ocem Karadordem!

Među zadrugarima trebalo bi da bude i kaskader Uroš Ćertić, koji je proteklih meseci u žiži jer je javno priznao da je rasturio brak voditeljki "Slagalice" Mariji Veljković.

Među zadrugarima ponovo će se naći najintrigantniji par iz ove sezone Dalila Dragojević i Filip Car!

Producenti su već počeli da pregovaraju sa aktuelnim učesnicima Zadruge Dalilom i Carem.

"Dalila se zasad nećka, čak je pomenula da hoće da provede leto sa Andelom Rankovićem, ali skoro sigurno je da će ponovo ući u Zadrugu jer će dobiti možda i najveći honorar u istoriji rijalitija", tvrdi dobro obavešten izvor.

Kristijan i Kristina su vezu započeli u "Zadruzi 3", a posle godinu dana pauze ući će i u petu sezonu.

"Njih dvoje su u petak imali sastanak na Pinku. Kristini je obećano da će imati neke povlastice, s obzirom na to da je trudna", dodaje isti izvor.

Uskoro će doći Stanija i njen bivši dečko Marko.

"Stanija je pričala da više neće u rijaliti, ali je pristala da dođe na pregovore. Ma ona ne može bez rijalitija! Vrlo dobro zna kako da pravi priču, verujemo da će pristati da ude baš sa Markom".

U rijaliti s nanogicom se vraća i Aleksandra Subotić, ali ovog puta ne s nekim bivšim momkom, već sa ocem Karađordem.

"Dobio sam ponudu i prihvatiću je", kratko je rekao Karađorde.

Među zadrugarima trebalo bi da bude i dokazani zavodnik Uroš Ćertić, koji je nedavno otkrio da je bio u šemi sa voditeljkom Marijom Veljković. S obzirom na to da mu preti robija, jer je pretio pištoljem u banci očekuje se da će u rijaliti ući sa nanogicom.

"Mogao bih da budem prvi učesnik Zadruge sa nanogicom", rekao je Uroš.

Tagovi