Showtime

PRVA IZJAVA NIKOLINE PIŠEK NAKON SMRTI MUŽA: Voditeljka u suzama, jedva smogla snage da progovori po dolasku u Beograd

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Nikolina Pišek stigla je iz Zagreba u Beograd i dala prvu izjavu povodom smrti supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina Pišek sa suprugom Vidojem Ristovićem
Izvor: Mondo - Petar Stojanović

Nikolina Pišek stigla je u Beograd iz Zagreba, odakle je odmah krenula na put čim je saznala za smrt supruga Vidoja Ristovića (44), s kojim je bila u braku od 2013. godine i ovog leta bi prosavili desetu godišnjicu.

Iznenadna smrt istoričara šokirala je i potresla javnost, a voditeljka se datom trenutku nalazila u Zagrebu. Danas je jedva smogla snage da se obrati medijima. 

"Ne mogu da govorim, teško mi je... Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Ne znam detalje. Teško mi je, stigla sam u Beograd", izustila je kroz suze za "Kurir". 

Nikolina i Vidoje venčali su se 2013. godine u Monte Karlu. Zaposio ju je prstenom od 15.000 evra, a za glamurozno venčanje je izdvojio 400.000 evra. U decembru 2014. dobili su ćerku Unu Sofiju.

Živeli su na relaciji Beograd - Zagreb. 

Vidoje Ristović preminuo je tokom masaže tela u salonu, nakon što se terapeutkinji požalio da mu nije dobro. Izgubio je svest i već nekoliko trenutaka kasnije preminuo. Tog dana se osećao dobro i nije se žalio na bilo kakve tegobe. 

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obudukciju i toksokološko veštačenje tela kako bi bio otkriven uzrok smrti.