Showtime

ON JE SVE SAMO NE MUŠKARAC, NEKA NE UZIMA MOJE IME U USTA! Maja Marinković odbrusila Caru nakon što ju je isprozivao!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Maja ne bi bila Maja, kada ne bi odgovorila.

Izvor: YouTube/screenshot/Zadruga Official/Instagram/screenshot/majamarinkovic

Nakon što je Filip Car u Zadruzi pominjao bivšu devojku Maju Marinković u negativnom kontekstu i rekao ono što do sada nije, oglasila se i bivša zadrugarka. 

Maja je, podsetimo, diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja na Filipa Cara, a nakon njegovih reči kojima je iznenadio mnoge bila je kratka. 

"Videli smo koliko mu je normalan odnos sa Dalilom, nije kompetentan da uopšte moje ime uzima u usta. Ne bih se bavila bajatim temama, trenutno uživam u svom životu", rekla je Maja.

"Njega bih nazvala svim mogućim imenima, osim muškarcem. Fino su ga vaspitale mama i sestra koje toliko pominje, divan primer za javnu scenu", dodala je s osmehom za Pink.rs.

A evo i šta je pre toga rekao Filip za nju:

"Šta ti je, nisam imao normalne odnose. Maja je gora od ičega. Bolje da sam na ulici bio, da me policija hapsi, nego da mi ono gledaju roditelji. Ono je jezivo. Bio sam izmasakriran svaka tri dana, psuje mi se mama, sestra... To je bilo da joj otkinem glavu. Trebalo je da joj otkinem glavu i da joj se pose*em niz grlo. Šta da joj radim, žensko je...", požalio se Marku Đedoviću.